líder vo výrobe

Schoeller Allibert je celosvetovo uznávaná spoločnosť. Je to líder na celosvetovom trhu v oblasti výroby, dodávania, sprostredkovania, predávania a prenájmu plastových nádob, a to či už veľkoobjemových, stredne objemových alebo maloobjemových. Sú ocenení niekoľkými certifikátmi, ktoré odzrkadľujú výbornú, prvotriednu akosť všetkých ich výrobkov, cien a proces výroby a použitých materiálov zhodujúcich sa s vyhláškami a normami. Len veľmi ťažko by ste hľadali spoločnosť s rovnakou históriou, dlhoročnými skúsenosťami, vynikajúcim renomé, bezkonkurenčnými cenami, ktoré sú prekvapivo nízke za nadštandardne kvalitné, trvácne a pevné výrobky.

prepravky

Po celom svete majú desiatky pobočiek. Na ich prehľadnom internetovom e-shope so širokým záberom výrobkov nájdete i prepravky na ovocie a zeleninu rôznych veľkostí. Sú špeciálne vyvinuté tak, aby spĺňali prísne kritéria v oblasti potravinárstva, predovšetkým teda v rámci hygienických požiadavok, ktoré sú jedným z najprísnejších v priemysloch. Bezpečnosť počas transportu a skladovanie sú taktiež aspekty, ktoré v kvalite prepravok zohrávajú veľkú úlohu. Výrobca Schoeller Allibert sľubuje ľahkú manipuláciu s týmito prepravkami, garanciu spokojnosti, udržateľnosti a sľubuje kvalitne použitý hlavný výrobný a pomocný materiál len a len od overených dodávateľov.

prepravky

Na výber máte z malých i väčších rozmerov, podľa toho, na aký účel ich plánujete využiť. Všetky z nich sú určené na kontakt s potravinami a sú vyrobené špeciálne pre konkrétne typy podmienok pri skladovaní ovocia a zeleniny, a teda ich spracovanie je kvalitné, životnosť obdivuhodne dlhá a manipulácia a údržba smiešne jednoduché. Pri výbere a rozhodovaní sa, na akého výrobcu plastových nádob stavíte, majte na mysli, že Schoeller Allibert dodáva plastové nádoby do celého sveta už viac ako štyridsať rokov.